Újdonság a SEAT-ról
2020.06.08.

Új Ateca 2020: a SEAT SUV sikertörténetének új fejezete

§ az új SEAT Ateca 2020 az érzelmekre ható külső formatervezési nyelvnek és a frissített belső kialakításnak köszönhetően továbbfejlesztett formatervezéssel jelenik meg a kompakt SUV-k osztályábn,§ kompakt SUV teljesen összekapcsolt felhasználói élményt nyújt§ az új SEAT Ateca 2020 magasabb szintű kényelmet és biztonságot hoz kategóriájába§ a fejlett belsőégésű motorok megújított választéka növeli a hatékonyságot és a teljesítményt§ az új SEAT Ateca 2020 június 15-én mutatkozik be
SEAT Ateca

Martorell / Budapest, 2020. június 8.– Eljött a pillanat, amikor a SEAT a 2020-as változat bevezetésével felfrissíti a sikeres Atecát. A megújuló szabadidő autó a kompakt SUV autók tulajdonságaira épít, felfrissített és érzelemdúsabb megjelenést kínál kívül és belül. Mindezek mellett teljesen összekapcsolt felhasználói élményt, magasabb szintű biztonságot és kényelmet, valamint fokozott hatékonyságot ad.

2016-os bevezetése óta több mint 300 000 SEAT Atecát értékesítettek, ami hatalmas eredmény a kompakt SUV értékesítésben, és most a márka továbbfejleszti a járművet, hogy még vonzóbbá tegye az ügyfelek számára.

Kísérje figyelemmel a SEAT június 15-i bemutatóját, ahol megismerhető a modellcsalád legújabb tagja, az új SEAT Ateca 2020.