Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

 • Scala Kamiq
  Újdonság a Škodától 2023.09.03.

  Škoda Scala és Kamiq – Széleskörű frissítés a nagysikerű kompaktmodellek számára

  › Biztonság: vezetéstámogató rendszerek kibővített kínálata, első ízben extrafelszerelésként TOP LED Matrix-fényszórók mindkét modell számára› Motorok: az evo2 motorgeneráció kiemelkedően gazdaságos TSI-erőforrásai› Hosszú távú fenntarthatóság: újrahasznosított és természetes anyagok következetes alkalmazása› Formavilág: tovább finomított Škoda-hűtőrács, fényszórók, illetve első és hátsó lökhárító› Termékpaletta: három felszereltségi szint és hatféle beltér-kivitel, valamint különböző felszereltségi csomagok és egyedi opciók› Hálózatba kapcsolás: finomhangolt infotainment-rendszerek és funkciók; már alapkivitelben Digitális műszeregység (Digital Display)

 • Škoda Roadiaq
  Újdonság a Škodától 2023.07.22.

  A Škoda Roadiaq – A kilencedik „Azubi Car” tisztán elektromos és vérbeli felfedező

  › Tisztán elektromos, akkumulátorhajtású mobiliroda-lakóautóvá alakult át a Škoda Enyaq a Škoda Szakiskola 29 tanulójának keze nyomán › Hosszú távon fenntartható előállítású, multifunkciós beltér, száz százalékban újrahasznosított anyagokból készült textíliákkal és a még tágasabb térkínálat szolgálatában új tetőszerkezettel    › Exkluzív egyedi darabok bizonyítják már a 2013/14-es tanév óta a Mladá Boleslav-i Škoda Szakiskola képzésének magas színvonalá

 • Škoda Octavia
  Újdonság a Škodától 2023.06.06.

  A SKODA Octavia idén a legnépszerűbb modell Magyarországon

  Budapest, 2023. június 5. – Újra egyenesben a cseh márka, a koronavírus és a háború által okozott gazdasági és logisztikai nehézségek után visszatért a SKODA. Kiemelkedő első öt hónapot tudhat maga mögött a márka, ugyanis egy SKODA modell, a SKODA Octavia lett az év eddigi legnépszerűbb modellje a forgalomba helyezéseket tekintve.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.