Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

 • Újrahasznosított autó? – A kiöregedett autók körforgása
  Újdonság az Auditól 2023.03.14.

  Újrahasznosított autó? – A kiöregedett autók körforgásos gazdasági potenciálját vizsgálja az Audi

  Ingolstadt/Budapest, 2023. március 14. – A MaterialLoop névre keresztelt projektjével az Audi újabb lépést tesz a jövő zárt autóipari anyagkörforgásai felé. A négykarikás márka a kutatás, az újrahasznosítás és a beszállítói ágazat összesen 15 partnervállalatával közösen vizsgálja, hogyan használhatók fel az ügyfelek életciklusuk végén járó autóinak úgynevezett post-consumer anyagai az új járművek gyártásában. A projekt az Audi körforgásos gazdaság stratégiájának részeként értékes ismeretekkel szolgál a körforgásos gazdaság (Cicular Economy; CE) gyakorlati megvalósításához.

 • Teljes hajtásrendszert fejleszt a Volkswagen elektromos autók számára
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.05.

  Teljes hajtásrendszert fejleszt a Volkswagen elektromos autók számára

  Wolfsburg/Budapest, 2023. március 7. – Az akkumulátorok, a töltés és az elektromos főegységek szakterületein kínált betekintést elkövetkező e-autó-fejlesztéseibe a Volkswagen Group Technology a 2023-as Tech Day alkalmával. A középpontban a jövő elektromos hajtásrendszere áll. Ennek szellemében a Volkswagen az összes alapvető főegységet házon belül kívánja biztosítani, az akkumulátorok és az elektromos motorok mellett immár az impulzus-inverter és a hőmenedzsment-rendszerek fejlesztését is önállóan végezve. Az ily módon közös forrásból származó Volkswagen hajtásrendszer jelentős hatékonysági és költségelőnyöket kínál: már az egyes alkatrészek optimális összhangjával is akár 20 százalékkal növelhető a gazdaságosság.

 • Új elektromos modell a Volkswagentől: frissült az ID. család első tagja
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.01.

  Új elektromos modell a Volkswagentől: frissült az ID. család első tagja

  Wolfsburg/Budapest, 2023. március 3. – Felfrissített dizájn, még színvonalasabb anyagválasztás és a vezetéstámogató rendszerek legújabb generációja – ez az új ID.3. Két és fél évvel az első generáció piaci bevezetését követően kiterjedt modellfrissítéssel érkezik a piacra a Volkswagen tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje. A legújabb szoftverek mellett immár még karakteresebb külső és kifinomultabb belső kialakítás jellemzi e kompakt elektromos modellt. A színpalettát olyan új árnyalatok bővítik, mint például a Sötét olivinzöld, miközben igényes, nem állati eredetű és hosszú távon fenntartható előállítású anyagok tükrözik a Volkswagen az ID. családban alkalmazott stratégiáját.

 • új Audi Q8 e-tron
  Újdonság az Auditól 2023.02.28.

  Elegancia nagy hatótávval: Magyarországon az új Audi Q8 e-tron

  Budapest, 2023. március 2. – Március elsején megérkezett Magyarországra a legújabb, legnagyobb hatótávval rendelkező tisztán elektromos Audi modell, az Audi Q8 e-tron. A prémium márka új modelljének Sportback kivitele (WLTP szerinti számítással) akár már 600 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. A hazai közönség számára pedig külön öröm, hogy az autót magyar, Győrben készült elektromos motorok hajtják.

 • Élmezőnyben végzett a CUPRA az Auto Motor und Sport ranglistáján
  Újdonság a CUPRA-tól 2023.02.28.

  Élmezőnyben végzett a CUPRA az Auto Motor und Sport ranglistáján

  A 4. legtrendibb márkának választották meg a magazin olvasói

 • Az Audi bemutatta a jövő gyártására vonatkozó terveit
  Újdonság az Auditól 2023.02.27.

  Az Audi bemutatta a jövő gyártására vonatkozó terveit

  Ingolstadt/Budapest, 2023. február 21. – Teljes mértékben elkötelezett az elektromos mobilitás mellett az Audi: 2026-tól a négykarikás márka kizárólag tisztán elektromos új modellekkel kíván megjelenni a világpiacon, 2033-ig pedig fokozatosan leállítja belsőégésű motorral készülő modelljeinek gyártását. Ezen egyértelmű döntése alapján és „Vorsprung 2030” vállalati stratégiája keretében az Audi lépésről-lépésre minden termelési helyszínét az elektromos autók gyártására készíti elő

 • Megvilágított márkaemblémával jön a megújult Touareg
  Újdonság a Volkswagentől 2023.02.19.

  Megvilágított márkaemblémával jön a megújult Touareg

  Wolfsburg/Budapest, 2023. február 20. – Átfogó műszaki és optikai frissítéssel írja tovább az idén a Volkswagen az immár több mint egymillió példányban értékesített Touareg sikertörténetét. Egyaránt áttervezték a luxus-SUV elejét és hátulját, a továbbfejlesztett futómű pedig a kényelem és a teljesítmény együttesével kelt mély benyomást. A nyári világpremier előtt a Volkswagen most ízelítőt ad csúcsmodellje frissítéseiből.

 • Íntelligens légkondíciónáló
  Újdonság a Volkswagentől 2023.02.12.

  „Helló Volkswagen, fázik a kezem” – Intelligens légkondicionáló berendezéssel jön az új ID.7

  Wolfsburg/Budapest, 2023. február 13. – Napjaink autóinak alapvető részei a légkondicionáló berendezések, amelyek minden évszakban kellemes hőmérsékletről gondoskodnak. Új ID.7 modelljével a Volkswagen egy lépéssel tovább is megy, első ízben kínál olyan légkondicionáló rendszert, amely már az utazás megkezdése előtt gyorsabban lehűtheti, illetve felfűtheti az utasteret. Mindezt többek között az elektronikusan vezérelt légbefúvó nyílások teszik lehetővé, amelyek a beltér nagy területére osztják el a levegőt, amint a vezető a kulccsal az autóhoz közelít. Az új, intelligens automatikus légkondicionáló berendezés hangvezérléssel is kezelhető, de a nap állását és a felhasználó egyéni igényeit is tekintetbe veszi. Az eredmény pedig olyan komfort, amellyel az új elektromos limuzin mércéül szolgálhat majd kategóriájában.

 • 7,351 kilométert driftelve állított fel a jégen két GUINNESS-világrekordot a Škoda Enyaq RS iV
  Újdonság a Škodától 2023.02.05.

  7,351 kilométert driftelve állított fel a jégen két GUINNESS-világrekordot a Škoda Enyaq RS iV

  › Az Enyaq RS iV és Richard Meaden autós újságíró 7,351 kilométerrel megdöntötte „A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen” Guinness-világrekordját (GUINNESS WORLD RECORDS™)› Ugyanezzel az autóval a ŠKODA „A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen elektromos járművel” Guinness-világrekordjának címét is elhódította› A rekordok 2023. január 19-én, 11:05 órakor Svédországban, egy Östersund-környéki tó jegén születtek

 • Átadták az ötvenezredik új Audit Magyarországon: egy győri Audi Q3 modellt
  Újdonság az Auditól 2023.01.25.

  Átadták az ötvenezredik új Audit Magyarországon: egy győri Audi Q3 modellt

  Budapest/Győr, 2023. január 26. – Nem mindennapi mérföldkővel büszkélkedhet Magyarországon a négykarikás márka. Az Audi alig több, mint 30 évvel a magyar piacra való belépés után, 2023. január 26-án adta át az ötvenezredik új modellt, az autó pedig ízig-vérig magyar: egy Győrben készült Audi Q3. Az autót a Porsche Hungaria kereskedői hálózatába tartozó kecskeméti Brill Kft. értékesítette, az átadóra Győrben, az Audi Hungariánál került sor. A jubileumi modell újdonsült tulajdonosa a Porsche Hungaria vevőszolgálatától a gondmentes karbantartáshoz, vagy akár eredeti Audi tartozék vásárláshoz is felhasználható háromszor 50.000,- Ft-os szervizutalványokat is kapott ajándékba új Q3-mas modellje mellé.

 • álcamintás új ID.7
  Újdonság a Volkswagentől 2023.01.09.

  Úton a világpremier felé – Először jelenik meg a nagyközönség előtt a digitális álcamintás új ID.7

  · A Volkswagen Group of America már a következő ID-modellre kínál betekintést a CES szakkiállítás alkalmával· Gazdaságos elektromos limuzin, akár mintegy 700 kilométer2 (WLTP) hatótávval· Az ID.7 speciális álcázása intelligens fényhatásokat bocsát ki az elektrolumineszcencia eleve alapján· Az új limuzin az ID.4 után a Volkswagen következő globális elektromos modellje, amely három kontinensen jelenik meg a jövőben· A sorozatgyártású változat 2023 második negyedévében tartja világpremierjét

 • Jövő újratöltve
  Újdonság a SEAT-tól 2023.01.07.

  Jövő újratöltve

  · Elektromos vagy hibrid autóval közlekedve elengedhetetlenek a különböző töltési módok, illetve annak ismerete, melyik a legalkalmasabb az egyes járművekhez az adott szituációban· A töltési időt az autó akkumulátorának kapacitása és a töltőteljesítmény is befolyásolja.            - A spanyol márka szakértője arra ad tippeket, hogyan hozható ki a legtöbb az elektromos járművekből

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.