Újdonság a SEAT-ról
2018.11.29.

Új megállapodást írt alá a Volkswagen Group China, a JAC és a SEAT az e-mobilitás bővítésére

* a partnerek egyetértési memoranduma új fejezetet nyit a kínai piacon az e-mobilitás fejlesztésében* a három fél egyesíti műszaki és termék hátterét egy elektromos akkumulátor platform érdekében* 2021-ig a JAC Volkswagen vezeti be a SEAT márkát, és közösen dolgoznak a SEAT elektromos hajtású változatain* 2018 végéig megkezdődik a JAC Volkswagen kutatási és fejlesztési központjának építése
Megállapodás

Martorell, 2018. november 29. - A SEAT ma egyetértési memorandumot írt alá a Volkswagen China és az Anhui Jianghuai Automobile Group (JAC) cégek képviselőivel, melyet dr. Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatóságának elnöke, An Jin, a JAC elnöke és Luca de Meo, a SEAT elnöke látott el kézjegyével Xi Jing Ping kínai elnök és Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök jelenlétében a madridi Moncloa Palotában.

A megállapodás szerint valamennyi fél egyesíti műszaki és termék erőforrásait egy elektromos akkumulátor platformnak a JAC Volkswagennél történő gyártása érdekében. 2021-ig a JAC Volkswagen vezeti be a SEAT márkát a kínai piacon, és közösen dolgoznak a SEAT elektromos hajtású változatain. 2018 végéig megkezdődik a JAC Volkswagen kutatási és fejlesztési központjának építése, mely olyan kulcsterületekre koncentrál, mint a konnektivitás, az önvezetés és más jövőbeni stratégiai irányok. A megállapodás új lendületet ad a Volkswagen Group China, a JAC és a SEAT munkájához az e-mobilitás kínia piacon történő fejlesztéséhez.