Walter Autó Sopron Volkswagen

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

 • VW ID. 7
  Újdonság a Volkswagentől

  Bemutatkozott a Volkswagen hatótávbajnok limuzinja, a tisztán elektromos meghajtású ID.7

  Wolfsburg/Budapest, 2023. április 21. – A márka első felső-középkategóriájú, globális elektromos modelljeként a Volkswagen bemutatja új ID.7 sorozatát, amely akár 700 kilométer (WLTP) hatótáv, a dinamikus hajtásrendszer, a tágas térkínálat és a prémiumtechnikák együttesével kényelmes utazólimuzinként tár fel új piaci szegmenst az ID.-család előtt. Mindemellett ügyfélközpontúan továbbfejlesztett kezelési koncepció és színvonalas minőségérzet is jellemzi a csaknem öt méter hosszú modellt. Az ID.7 piaci bevezetése Európában és Kínában a tervek szerint még az idén, Észak-Amerikában pedig 2024-ben veszi kezdetét.

  További információk
 • VW Passat
  Újdonság a Volkswagentől

  50 év Passat – fél évszázada van velünk a Volkswagen legenda

  Wolfsburg/Budapest, 2023. április 11. – 1973-ban egy immár vízhűtésű motorokkal szerelt, teljes egészében új fejlesztésű modellcsalád érkezett a piacra a Passat formájában, amely azóta szerte a világon mély benyomást keltő sikertörténetet írt. A modell ötvenedik születésnapja alkalmából bemutatjuk a múlt század ikonikus Passat verzióit.

  További információk
 • ID. 2all,
  Újdonság a Volkswagentől

  Vissza a gyökerekhez: bemutatkozott az ID. 2all, a jövő 25 ezer euró alatti elektromos Volkswagenjének koncepciómodellje

  · Az ID. 2all a Volkswagen új formai nyelvezetét képviseli, sorozatgyártású változata 2025-ben mutatkozhat be· Akár 450 kilométer hatótáv, emellett tágas, akár egy Golf és kedvező árú, mint egy Polo· Prémiuminnovációk, mint például a Menetasszisztens (Travel Assist), az IQ.LIGHT és az e-útvonaltervező (Electric Vehicle Route Planner)· A sorozatgyártású változat az új MEB Entry platformra épül majd· Felgyorsított e-offenzíva: 2026-ig tíz új e-modell

  További információk
 • Növelte eredményét és folytatta elektromos offenzíváját 2022-ben a Volkswagen márka
  Újdonság a Volkswagentől

  Növelte eredményét és folytatta elektromos offenzíváját 2022-ben a Volkswagen márka

  · Szilárd pénzügyi alapok: a különleges tételek előtti működési eredmény 2,6 milliárd euróra nőtt; az operatív hozamarány kihívásokkal teli környezetben 3,6 százalékra bővült· Sikeres régiók: Észak- és Dél-Amerika jelentős mértékben járult hozzá az eredményhez –milliárd euró nagyságrendű beruházások a tervekben· Gyorsuló e-mobilitás: 2030-ra az Európában kiszállított Volkswagen modellek előreláthatólag már mintegy 80 százaléka lesz tisztán elektromos· Tíz új e-modell érkezik 2026-ig, köztük egy 25 ezer euró alatti tisztán elektromos autó· Thomas Schäfer, a Volkswagen márka vezérigazgatója: „2022-ben sikerrel vezettük át a Volkswagen márkát egy operatív szempontból nehéz körülmények jellemezte időszakon, ugyanakkor stratégiai szinten is elvégeztük a házi feladatunkat”

  További információk
 • Teljes hajtásrendszert fejleszt a Volkswagen elektromos autók számára
  Újdonság a Volkswagentől

  Teljes hajtásrendszert fejleszt a Volkswagen elektromos autók számára

  Wolfsburg/Budapest, 2023. március 7. – Az akkumulátorok, a töltés és az elektromos főegységek szakterületein kínált betekintést elkövetkező e-autó-fejlesztéseibe a Volkswagen Group Technology a 2023-as Tech Day alkalmával. A középpontban a jövő elektromos hajtásrendszere áll. Ennek szellemében a Volkswagen az összes alapvető főegységet házon belül kívánja biztosítani, az akkumulátorok és az elektromos motorok mellett immár az impulzus-inverter és a hőmenedzsment-rendszerek fejlesztését is önállóan végezve. Az ily módon közös forrásból származó Volkswagen hajtásrendszer jelentős hatékonysági és költségelőnyöket kínál: már az egyes alkatrészek optimális összhangjával is akár 20 százalékkal növelhető a gazdaságosság.

  További információk
 • Új elektromos modell a Volkswagentől: frissült az ID. család első tagja
  Újdonság a Volkswagentől

  Új elektromos modell a Volkswagentől: frissült az ID. család első tagja

  Wolfsburg/Budapest, 2023. március 3. – Felfrissített dizájn, még színvonalasabb anyagválasztás és a vezetéstámogató rendszerek legújabb generációja – ez az új ID.3. Két és fél évvel az első generáció piaci bevezetését követően kiterjedt modellfrissítéssel érkezik a piacra a Volkswagen tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje. A legújabb szoftverek mellett immár még karakteresebb külső és kifinomultabb belső kialakítás jellemzi e kompakt elektromos modellt. A színpalettát olyan új árnyalatok bővítik, mint például a Sötét olivinzöld, miközben igényes, nem állati eredetű és hosszú távon fenntartható előállítású anyagok tükrözik a Volkswagen az ID. családban alkalmazott stratégiáját.

  További információk
 • Íntelligens légkondíciónáló
  Újdonság a Volkswagentől

  „Helló Volkswagen, fázik a kezem” – Intelligens légkondicionáló berendezéssel jön az új ID.7

  Wolfsburg/Budapest, 2023. február 13. – Napjaink autóinak alapvető részei a légkondicionáló berendezések, amelyek minden évszakban kellemes hőmérsékletről gondoskodnak. Új ID.7 modelljével a Volkswagen egy lépéssel tovább is megy, első ízben kínál olyan légkondicionáló rendszert, amely már az utazás megkezdése előtt gyorsabban lehűtheti, illetve felfűtheti az utasteret. Mindezt többek között az elektronikusan vezérelt légbefúvó nyílások teszik lehetővé, amelyek a beltér nagy területére osztják el a levegőt, amint a vezető a kulccsal az autóhoz közelít. Az új, intelligens automatikus légkondicionáló berendezés hangvezérléssel is kezelhető, de a nap állását és a felhasználó egyéni igényeit is tekintetbe veszi. Az eredmény pedig olyan komfort, amellyel az új elektromos limuzin mércéül szolgálhat majd kategóriájában.

  További információk
 • álcamintás új ID.7
  Újdonság a Volkswagentől

  Úton a világpremier felé – Először jelenik meg a nagyközönség előtt a digitális álcamintás új ID.7

  · A Volkswagen Group of America már a következő ID-modellre kínál betekintést a CES szakkiállítás alkalmával· Gazdaságos elektromos limuzin, akár mintegy 700 kilométer2 (WLTP) hatótávval· Az ID.7 speciális álcázása intelligens fényhatásokat bocsát ki az elektrolumineszcencia eleve alapján· Az új limuzin az ID.4 után a Volkswagen következő globális elektromos modellje, amely három kontinensen jelenik meg a jövőben· A sorozatgyártású változat 2023 második negyedévében tartja világpremierjét

  További információk
 • telefon
  Aktuális

  FIGYELEM !!!

  TELEFONSZÁM VÁLTOZÁSOK

  További információk
 • Az önvezető technológiák fejlesztésére összpontosít a Volkswagen
  Újdonság a Volkswagentól

  Az önvezető technológiák fejlesztésére összpontosít a Volkswagen

  · Kínában a Horizon Robotics, a világ többi részén pedig a Bosch részvételével, közösen kívánja előmozdítani a Cariad a magas fokon automatizált és önálló vezetés fejlesztését az egyéni mobilitás területén: a Bosch és a Cariad együttműködésének első alkalmazásait 2023-ra tervezik· A vállalatcsoport nem invesztál tovább az Argo AI vállalatba, a Volkswagen Haszonjárművek más partnerrel bővíti együttműködését· A Volkswagen Haszonjárművek célja változatlan az önálló vezetés tekintetében: az ügyfelek a MOIA révén a tervek szerint már 2025-ben igénybe vehetik Hamburgban az önállóan közlekedő ID. Buzz modelleket· Oliver Blume, a Volkswagen AG vezérigazgatója: „A jövő technológiáinak fejlesztésekor különösen fontos a fókusz és a sebesség. Célunk, hogy a lehető legkorábban a leghatékonyabb funkciókat kínáljuk ügyfeleinknek, fejlesztésünket pedig a lehető legnagyobb mértékben tegyük költséghatékonnyá”

  További információk
 • Műszaki Vizsgasor
  Ajánlatok

  MŰSZAKI VIZSGA

  Műszaki vizsgasorunk nyitva hétfő - péntek 6.00 - 17.00

  További információk

Új Modellek

Új
Tiguan

Újautó Tiguan

Új
T-Cross

Újautó T-Cross

Új
T-Roc

Újautó T-Roc

Új
Arteon

Újautó Arteon

Új
Az új Taigo

Újautó Az új Taigo

Új
Arteon Shooting Brake

Újautó Arteon Shooting Brake

Új
Polo

Újautó Az új Polo

Új
Golf

Újautó Golf

Volkswagen
Azonnal elvihető modelleink

Volkswagen
Szerviz szolgáltatások és akciók

Az én Volkswagen modellem
Konfigurálás

A Volkswagen széles modellválasztékkal rendelkezik, és minden élethelyzetre megfelelő társat kínál. Konfigurálja álmai modelljét személyes preferenciái szerint.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.