Walter Autó Sopron Audi

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

 • Audi a Q6 e-tron
  Újdonság az Auditól

  Próbára téve – A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát

  ngolstadt/Budapest, 2023. március 23. – A szériaközeli Audi Q6 e-tron csupán a kezdet a négykarikás márka történetének legnagyobb modelloffenzívájában, amelynek keretében több mint húsz új modellt mutat be 2025-ig – köztük több mint tíz elektromos autóval. A jövőbeni Q6 e-tron sorozat elsőként hozza el az elektromos mobilitást a vállalat ingolstadti székhelyére, az Audi saját akkumulátor-összeszerelése pedig ismét csak az elektromos mobilitás iránti elkötelezettségét jelzi.

  További információk
 • Újrahasznosított autó? – A kiöregedett autók körforgása
  Újdonság az Auditól

  Újrahasznosított autó? – A kiöregedett autók körforgásos gazdasági potenciálját vizsgálja az Audi

  Ingolstadt/Budapest, 2023. március 14. – A MaterialLoop névre keresztelt projektjével az Audi újabb lépést tesz a jövő zárt autóipari anyagkörforgásai felé. A négykarikás márka a kutatás, az újrahasznosítás és a beszállítói ágazat összesen 15 partnervállalatával közösen vizsgálja, hogyan használhatók fel az ügyfelek életciklusuk végén járó autóinak úgynevezett post-consumer anyagai az új járművek gyártásában. A projekt az Audi körforgásos gazdaság stratégiájának részeként értékes ismeretekkel szolgál a körforgásos gazdaság (Cicular Economy; CE) gyakorlati megvalósításához.

  További információk
 • új Audi Q8 e-tron
  Újdonság az Auditól

  Elegancia nagy hatótávval: Magyarországon az új Audi Q8 e-tron

  Budapest, 2023. március 2. – Március elsején megérkezett Magyarországra a legújabb, legnagyobb hatótávval rendelkező tisztán elektromos Audi modell, az Audi Q8 e-tron. A prémium márka új modelljének Sportback kivitele (WLTP szerinti számítással) akár már 600 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. A hazai közönség számára pedig külön öröm, hogy az autót magyar, Győrben készült elektromos motorok hajtják.

  További információk
 • Az Audi bemutatta a jövő gyártására vonatkozó terveit
  Újdonság az Auditól

  Az Audi bemutatta a jövő gyártására vonatkozó terveit

  Ingolstadt/Budapest, 2023. február 21. – Teljes mértékben elkötelezett az elektromos mobilitás mellett az Audi: 2026-tól a négykarikás márka kizárólag tisztán elektromos új modellekkel kíván megjelenni a világpiacon, 2033-ig pedig fokozatosan leállítja belsőégésű motorral készülő modelljeinek gyártását. Ezen egyértelmű döntése alapján és „Vorsprung 2030” vállalati stratégiája keretében az Audi lépésről-lépésre minden termelési helyszínét az elektromos autók gyártására készíti elő

  További információk
 • Átadták az ötvenezredik új Audit Magyarországon: egy győri Audi Q3 modellt
  Újdonság az Auditól

  Átadták az ötvenezredik új Audit Magyarországon: egy győri Audi Q3 modellt

  Budapest/Győr, 2023. január 26. – Nem mindennapi mérföldkővel büszkélkedhet Magyarországon a négykarikás márka. Az Audi alig több, mint 30 évvel a magyar piacra való belépés után, 2023. január 26-án adta át az ötvenezredik új modellt, az autó pedig ízig-vérig magyar: egy Győrben készült Audi Q3. Az autót a Porsche Hungaria kereskedői hálózatába tartozó kecskeméti Brill Kft. értékesítette, az átadóra Győrben, az Audi Hungariánál került sor. A jubileumi modell újdonsült tulajdonosa a Porsche Hungaria vevőszolgálatától a gondmentes karbantartáshoz, vagy akár eredeti Audi tartozék vásárláshoz is felhasználható háromszor 50.000,- Ft-os szervizutalványokat is kapott ajándékba új Q3-mas modellje mellé.

  További információk
 • Audi a „Haladás technikája”
  Újdonság az Auditól

  Letisztultabb, egyszerűbb és következetesebb – Az új Audi-karikák

  Ingolstadt/Budapest, 2022. november 21. – Az Audi a „Haladás technikája” és az innovatív mobilitás megtestesítője. Ezen ígéreteket a négy karikának is ki kell fejeznie progresszív dizájnjával. Most alapjaiban dolgozták át a márka modelljeinek jelzésrendszerét. Interjúnkban André Georgi formatervező és Frederik Kalisch márkastratéga fejti ki, mit jelentenek az Audi számára a modelljein megjelenő új karikák.

  További információk
 • Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron
  Újdonság az Auditól

  Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron

  ● Az Audi Hungaria három motorváltozatot gyárt az új modellhez● Nagyobb akkumulátorkapacitás és nagyobb töltési teljesítmény● Mérlegében CO2-semleges gyártás Brüsszelben és Győrben

  További információk

Új Modellek

Új
Az új Audi A8

Újautó Audi A8

Új
Az új Audi A7 Sportback

Újautó Audi A7 Sportback

Új
Audi Q5

Újautó Új Audi Q5

Audi
Azonnal elvihető modelleink

Audi
Szerviz szolgáltatások és akciók

Az én Audi modellem
Konfigurálás

Az Audi életre kelti az egyéni prémium mobilitást. Innovatív technológiákkal, progresszív teljesítménnyel és érzelemdús dizájnnal. Fedezze fel Audi modelljeinket most.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.