Walter Autó Sopron Audi

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

 • Átadták az ötvenezredik új Audit Magyarországon: egy győri Audi Q3 modellt
  Újdonság az Auditól

  Átadták az ötvenezredik új Audit Magyarországon: egy győri Audi Q3 modellt

  Budapest/Győr, 2023. január 26. – Nem mindennapi mérföldkővel büszkélkedhet Magyarországon a négykarikás márka. Az Audi alig több, mint 30 évvel a magyar piacra való belépés után, 2023. január 26-án adta át az ötvenezredik új modellt, az autó pedig ízig-vérig magyar: egy Győrben készült Audi Q3. Az autót a Porsche Hungaria kereskedői hálózatába tartozó kecskeméti Brill Kft. értékesítette, az átadóra Győrben, az Audi Hungariánál került sor. A jubileumi modell újdonsült tulajdonosa a Porsche Hungaria vevőszolgálatától a gondmentes karbantartáshoz, vagy akár eredeti Audi tartozék vásárláshoz is felhasználható háromszor 50.000,- Ft-os szervizutalványokat is kapott ajándékba új Q3-mas modellje mellé.

  További információk
 • Audi négy karika
  Újdonság az Auditól

  Megkezdődött az új Audi Q8 e-tron gyártása a brüsszeli üzemben

  · Gerd Walker, az Audi igazgatótanácsának a termelés és a logisztika területeiért felelős tagja a brüsszeli termelési helyszín a villamosításban és a minden üzemben megvalósítandó, hosszú távon fenntartható gyártásban betöltött úttörő szerepét méltatta· Az elektromos hajtásrendszereket „zöld” tehervonatok szállítják Magyarországról Brüsszelbe· A belga üzem már 2018 óta szén-dioxid-semlegesen termel és iránymutató a Mission: Zero stratégiai környezetvédelmi program során

  További információk
 • Audi a „Haladás technikája”
  Újdonság az Auditól

  Letisztultabb, egyszerűbb és következetesebb – Az új Audi-karikák

  Ingolstadt/Budapest, 2022. november 21. – Az Audi a „Haladás technikája” és az innovatív mobilitás megtestesítője. Ezen ígéreteket a négy karikának is ki kell fejeznie progresszív dizájnjával. Most alapjaiban dolgozták át a márka modelljeinek jelzésrendszerét. Interjúnkban André Georgi formatervező és Frederik Kalisch márkastratéga fejti ki, mit jelentenek az Audi számára a modelljein megjelenő új karikák.

  További információk
 • Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron
  Újdonság az Auditól

  Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron

  ● Az Audi Hungaria három motorváltozatot gyárt az új modellhez● Nagyobb akkumulátorkapacitás és nagyobb töltési teljesítmény● Mérlegében CO2-semleges gyártás Brüsszelben és Győrben

  További információk
 • Audi
  Újdonság az Auditól

  Exkluzív jubileumi felszereltségi csomag –Az Audi RS Q3 edition 10 years

  · Világszerte összesen 555 példányra korlátozott különleges sorozat· Exkluzív felszereltség sportos külső és belső részletekkel· Erőteljes 2,5 literes, öthengeres motor 294 kW (400 LE) teljesítménnyel és 480 newtonméter forgatónyomatékkal – a kiemelkedő menetteljesítmények szolgálatában

  További információk

Új Modellek

Új
Az új Audi A8

Újautó Audi A8

Új
Az új Audi A7 Sportback

Újautó Audi A7 Sportback

Új
Audi Q5

Újautó Új Audi Q5

Audi
Azonnal elvihető modelleink

Audi
Szerviz szolgáltatások és akciók

Az én Audi modellem
Konfigurálás

Az Audi életre kelti az egyéni prémium mobilitást. Innovatív technológiákkal, progresszív teljesítménnyel és érzelemdús dizájnnal. Fedezze fel Audi modelljeinket most.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.