Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Pályázatok
2022.11.16.
Aktuális

Pályázatok

szechenyi2020


GINOP_Plusz-3.2.1-21
„A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programban nyújtott támogatás keretében:

a kedvezményezett neve: WALTER AUTÓ Kft.

a képzések elnevezése és célja:

-        Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék

kommunikációs készségeiket, és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.  

-        Informatikai képzés (excel): célja az Excel alapvető ismereteinek elsajátítása.

a szerződött támogatás összege: 29.709.741 Ft

a képzések részletes bemutatása:

-        Kommunikáció és konfliktuskezelés: a képzés során a résztvevők megismerkednek a verbális és nonverbális kommunikáció, az egy- és kétirányú, a szervezeti és nyilvános kommunikáció sajátosságaival és technikáival, megtanulják az aktív hallgatás, a kérdezéstechnika, a nyílt és zárt kérdések alapjait. Elsajátítják a konfliktuskezelési stílusok, módszerek technikáit. Megtanulják a viselkedésmintákat, a szerepléstechnikát, az információtorzulást és az életpozíciókat.

-        Informatikai képzés (excel): a képzésben a résztvevők ismereteket szereznek a táblakezelés alapjairól, az új munkafüzet létrehozásáról, az excel lapfüleinek áttekintéséről, a megnyitási és mentési lehetőségekről, a táblázatokban való navigációról, az adatbevitelről, a kijelölés, másolás, beillesztésről. Megtanulják a szöveg és cellaformázást, igazítást, egyesítést, sorbarendezést, sorok és oszlopok beszúrását, hivatkozást másik cellára, a képleteket és függvényeket, szűrő használatát, műveletek visszavonását vagy visszaállítását, a keresés és csere lehetőségét, a diagramok használatát, az oldalbeállítást és a nyomtatást.

a képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.11.29.

Image

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „MIkro-, kis-, és középvállalkozások technológiai korszerűsítése"” című felhívása alapján a WALTER AUTÓ Autókereskedő és Szervíz Korlátolt Felelősségű Társaság, mint kedvezményezett, vissza térítendő hitelre jogosult.

A megvalósítás helyszíne: a Walter Autó Kft soproni telephelye

A Támogatás összege: 100 000 000 Ft

Image

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívása alapján a WALTER AUTÓ Autókereskedő és Szervíz Korlátolt Felelősségű Társaság, mint kedvezményezett, vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

A Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.4-19-2021-03835

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.08.02.

A Projekt befejezésének tényleges dátuma: 2022.09.26.

A megvalósítás helyszíne: a Walter Autó Kft győri telephelye

A Támogatás összege: 9 152 000 Ft

A Projekt kezdetétől a projekt befejezésig terjedő időszakra megállapított, le nem vonható ÁFA-val számított maximális elszámolható összköltsége 16 640 000 Ft.

A Támogatás intenzitása: 55 %

A Projekt keretében megvalósult fejlesztések:

· 49,4 kWp csúcsteljesítményű napelemes rendszer telepítése hálózati villamosenergia-termelés céljából

Image

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívás alapján a WALTER AUTÓ Autókereskedő és Szervíz Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kedvezményezett visszatérítendő támogatásra jogosult.

A Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-02617
A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.01.15.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.03.31.

 

A Támogatás összege: 73 500 000 Ft
A Projekt kezdetétől a projekt befejezésig terjedő időszakra megállapított, le nem vonható ÁFA-val számított maximális elszámolható összköltsége 105 000 000 Ft.

A Támogatás intenzitása: 70 %
Az összköltség maximum 70%-át elérő visszatérítendő támogatás (VT), a támogatott projekt megfelelő teljesítése (projekt megvalósítási időszak), valamint az előre meghatározott – az egy éves fenntartási időszakot követően visszamért - eredményességi célok elérése esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá (VNT).

A Projekt keretében megvalósult fejlesztések a soproni telephely egy részén:

  • műhelyberendezések, célszerszámok cseréje, beszerzése (fényezőkabin gépészet cseréje, vonalmenti füst-elszívó kiépítse, előírt VAS célszerszámok, műhelyberendezések beszerzése, VAS diagnosztikai eszközök beszerzése, egyéb műhelyberendezések, szerszámok beszerzése)
  • elektromos autó gyorstöltő berendezések beszerzése (25kW DC, 22kW AC, mobil 22kW DC)
  • infokommunikációs fejlesztések (elektronikus iratkezelés, online fizetési rendszer bevezetése, optikai hálózat kiépítése, vezeték nélküli hálózat fejlesztése, központi hálózati adattároló üzembe helyezése)
  • irodatechnikai eszközök fejlesztése, cseréje (számítógépek, szünetmentes áramforrások, irodai berendezések)

biztonságtechnikai fejlesztések (riasztórendszer, megfigyelőrendszer telepítése)

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.