Újdonság a SEAT-ról
2020.11.03.

Piacra lép az első teljesen elektromos SEAT MÓ eScooter 12

· A SEAT első teljesen elektromos robogója hatékony kényelmet, szórakoztató vezetési dinamikát és nulla károsanyag-kibocsátást biztosít· A SEAT MÓ eScooter 125 formája éles vonalakkal és letisztult megjelenéssel tűnik ki, amelyet az exkluzív matt szín változatok hangsúlyoznak ki.· A SEAT MÓ eScooter 125 egy 7 kW (csúcsteljesítmény: 9 kW) elektromos motort és 5,6 kWh lítium-ion akkumulátort ötvözve akár 137 km-es hatótávolságra is képes egyetlen feltöltéssel· A SEAT MÓ eScooter 125 hordozza a SEAT DNS-t, és tökéletesen megfelel a városi feltételeknek, mindössze 3,9 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 50 km/h-ra, míg végsebessége 95 km / h.· Az újratöltés egyszerű; a cserélhető akkumulátor otthon háztartási aljzatról vagy nyilvános töltőkben is tölthető
SEAT MÓ eScooter 125

A mobilitási igények változnak, mivel egyre többen élnek és dolgoznak városi környezetben, és a személyre szabottabb közlekedés iránti vágy egyre növekszik. A SEAT érzi a változásokat, és bár továbbra is elkötelezett a járműgyártás mellett, nagyra értékeli az új megoldások iránti kereslet növekedését, ezért bővíti portfólióját, hogy megfelelő válaszokat adhasson ebben a változó világban.

"A világ változik, és a mobilitás megközelítésének is változnia kell vele, különösen a városi környezetben" - mondta Lucas Casasnovas, a SEAT MÓ igazgatója. "A SEAT MÓ eScooter 125 megmutatja a márka eltökéltségét, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek. Ez merész lépés, de most erre van szükség."

A SEAT MÓ eScooter 125 a márka első teljesen elektromos motorkerékpárja, melynek tervezésénél fontos volt, hogy kényelmet és egyszerűséget biztosítson a túlterhelt városokban közlekedők számára.

Mivel Barcelonában a legmagasabb az egy főre jutó motorkerékpárok száma Európában, a város tökéletes hely a kétkerekű mobilitási hagyományok folytatásához egy olyan járművet kínálva, amely demokratizálja az elektromos és fenntartható mobilitást, illetve megfelel a jövőnk igényeinek. Egy olyan időszakban, amikor a mobilitás megváltoztatja és formálja az emberek mindennapi életét, valamint a nagyvárosi területek fejlesztését, a SEAT felelőssége és elkötelezettsége szövetségre lépni a városokkal, hogy hatékonyabbá, fenntarthatóbbá és biztonságosabbá tegyék a mobilitást. Ebben az összefüggésben avatta fel idén a cég a CASA SEAT-ot.

A Barcelona szívében található CASA SEAT a márka tisztelgése a 70 évvel ezelőtt született város előtt. Ezt a teret azzal a céllal hozták létre, hogy a SEAT MÓ által vezetett városi mobilitás központjává váljon, és az érdekelt felekkel közösen segítsen megoldásokat találni, valamint együttesen kezelni a mai kihívásokat.