Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új tisztán elektromos Audi állami támogatással? Lehetséges!
2021.06.02.
Újdonság az Audiról

Új tisztán elektromos Audi állami támogatással? Lehetséges!

Budapest, június 01 – Az Audi legújabb tisztán elektromos kompakt SUV-ja már állami támogatással is elérhető. Sőt, az Audi Q4 e-tron 35 CITY verzió az alapjául szolgáló modellhez képest további extrákat is kapott jelentősen kedvezőbb alapáron, így lehetőséget teremtve az autó személyre szabására - még mindig az államilag támogatott árkategóriában maradva.

Audi Q4 e-tron 35 CITY

Magával ragadó fellépés, funkcionális sportosság. Az Audi új, tisztán elektromos kompakt SUV-ja már három teljesítményszinten, négy különböző változatban érhető el. Ezek közül az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell 13.993.000 Ft-os ajánlott fogyasztói árával jogosult lehet az elektromos autók vásárlásához nyújtandó állami támogatásra. Ez a hátsókerékhajtású, 170 lóerős villanymotorral szerelt modell egy töltéssel akár 341 kilométert is elmehet, miközben vezetője földöntúli csendben és kényelemben, környezetkímélő módon utazhat. Annak érdekében, hogy a tisztán elektromos autókra kiírt állami pályázat kereteit maximálisan ki lehessen használni, az Audi egy különleges összeállítással készült a magyar piacra.

Az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell a kiindulásul szolgáló Audi Q4 e-tron 35 modellhez képest kedvezőbb induló áron tartalmaz további felszereltségeket is, amelyek a biztonságos közlekedést szolgálják. A Dinamika csomag keretében a CITY modell megkapja az Audi drive selectet, amellyel stílusunknak megfelelően módosíthatjuk az autó menetdinamikai paramétereit. A különböző vezetési élményeket kínáló üzemmódok között elérhető a "range" mód, amely segíthet maximalizálni a jármű fennmaradó hatótávolságát. A Dinamika csomag része a progresszív kormányzás is, ami a jármű menettulajdonságait a kormányzási szögtől függő, változtatható kormányáttétellel, illetve a sebességfüggő kormányrásegítéssel befolyásolja.

Az Audi Q4 e-tron CITY modell megkapja az Asszisztens csomagot is, melynek része a parkolássegítő plusz, valamint a sebességszabályozó és -határoló rendszer is. A parkolássegítő plusz az első és a hátsó lökhárítókba épített érzékelők segítségével támogatja a vezetőt be- és kiparkolás, előre-hátra gurulás közben, akusztikus jelzésekkel és a jármű virtuális nyomvonalainak vizuális megjelenítésével.

Az Audi Q4 e-tron 35 CITY tehát alapfelszereltségként kínál többletfelszereltséget alacsonyabb induláron, és lehetőséget teremt az autó személyre szabására mintegy 1 millió forint értékű további extra felszereltség megvásárlásával, úgy, hogy az ára még mindig az államilag támogatható 15.000.000 Ft értékhatáron belül marad.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.