Walter Autó Sopron Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Új rekord 2017-ben: a SEAT történelmének legmagasabb üzemi eredményét érte el
2018.03.23.
Újdonság a SEAT-ról

Új rekord 2017-ben: a SEAT történelmének legmagasabb üzemi eredményét érte el

/ a spanyol autógyár 191 millió eurós bevételt ért el 2017-ben, ez 24,8%-os növekedést jelent 2016-tal összevetve/ a forgalom 11,2%-kal nőtt, és megközelíti a 10 milliárd eurót/ a SEAT alkalmazottak 700 eurós plusz prémiumban részesülnek

SEAT elnöke, Luca de Meo

Martorell/Budapest, 2018. március 22. - A SEAT történelmének eddig a legjobb eredményét érte el 2017-ben. Tavaly 24,8 %-kal tudta növelni üzemi eredményét, mely elérte a 191 millió eurót; (ez 2016-ban 153 millió euró volt). A Volkswagen-csoport által közzétett eredményeknek megfelelően a SEAT a tavalyi évet rekord nagyságú, 9.892 milliárd eurós forgalommal zárta, ami 11,2 %-kal magasabb, mint a 2016-os 8.894 milliárd euró volt.

Az értékesítés növekedése a SEAT üzemi eredményének és bevételének növekedését eredményezte. A bevételek növekedésére pozitív hatással volt az értékesített modellek szélesebb kínálata is, vagyis az a tény, hogy magasabb haszonkulccsal bíró modelleket tudtak értékesíteni. A SEAT 2017-ben 468 400 gépkocsit szállított ki ügyfeleinek, 14,6 %-kal többet, mint a megelőző évben, ami 2001 óta a legjobb eredményt jelenti. Ezzel a SEAT az egyik leggyorsabban növekvő márkává vált Európában.

A SEAT elnöke, Luca de Meo szerint „a SEAT csapat minden tagja büszke lehet ezekre az eredményekre. A 2017-es esztendőben az értékesítés és forgalmunk felgyorsulását figyelhettük meg, és ez a gyakorlatban üzemi eredményünk stabil növekedését eredményezte. Örömmel tölt el, hogy vállalatunk történelmének eddigi legjobb eredményét értük el, és ezzel egy időben célul tűzzük ki üzleti tevékenységünk jelentős bővítését.”

A SEAT 2017-ben eddigi legnagyobb termék offenzíváját valósította meg a Leon megújításával, az ötödik nemzedékhez tartozó Ibiza és az új Arona crossover beindításával. Az Ateca fellendítette az értékesítést, és hozzájárult a márka történelmi mértékű értékesítési

eredményeinek eléréséhez olyan piacokon, mint Németország, az Egyesült Királyág, Ausztria vagy Svájc. Az Ateca első teljes értékesítési évében a márka 78 700 autót adott el az új kompakt szabadidő autóból (SUV). A SEAT sikerrel tartotta fenn a növekedést 2018 elején is, miután januárban és februárban az értékesítés világméretekben 23,1%-kal növekedett, és elérte a 78 800 darabot.

Mindezen túl a SEAT teljes gyártási volumene 14,9 %-kal emelkedett, és elérte a 479 300 legyártott autót. 2017-ben a SEAT Martorellben, a csehországi Kvasinyban és Mlada Boleslavban, a portugáliai Palmelában és Pozsonyban gyártott gépkocsikat.

Bónusz kifizetés az alkalmazottaknak A kollektív szerződés jóváhagyását követően, immár a második évben a SEAT alkalmazottak a vállalati nyereség eredményének köszönhetően április 15-én prémiumot kapnak. A vállalat minden alkalmazottnak bruttó 700 eurót fizet ki, ami majdnem 50 %-kal magasabb összeg, mint a tavalyi évben kifizetett 480 euró volt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.