Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Tovább segítik a Volkswagenek a koronavírus elleni védekezést
2021.05.17.
Újdonság a Volkswagenről

Tovább segítik a Volkswagenek a koronavírus elleni védekezést

Munkában maradnak a járványügyi védekezéshez kölcsönadott gépjárművek a kórházaknál és a mentőszolgálatnál, miután a segítséget korábban felajánló Porsche Hungaria és a Mercarius Flottakezelő május végéig meghosszabbította az ingyenes bérbeadást.

VW segitség

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (NHKT) elnöke a május 10-én a Bethesda Gyermekkórházban tartott sajtótájékoztatón megköszönte a vállalatok támogatását és kijelentette, hogy sok segítség érkezett a védekezés során, de "leghosszabban kitartó" támogatást a Porsche Hungaria Kft.-től kapták. Mint ismert, a járvány elleni védekezéshez a Porsche Hungaria Kft. és a Mercarius Kft. 2020 decemberében tíz Volkswagen Jetta típusú gépjárművet ajánlott fel tartós használatra az NHKT számára, ezt a felajánlást később három hónappal meghosszabbították.

Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója a társadalmi szerepvállalás fontosságát hangsúlyozta a járvány elleni védekezés idején. "A Porsche Hungaria vezetősége kiemelten fontosnak tartja, hogy Magyarország legnagyobb autóimportőreként komoly szerepet vállaljon a társadalmi felelősségvállalás tekintetében is, ott segítsünk, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ebből fakadóan számunkra teljesen természetes, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelemben is részt kell vállalnunk" - mondta Németh Balázs, aki sikeresnek és különleges kooperációnak nevezte a nagy nemzetközi multinacionális cég, a kormányzati szerv és a magyar tulajdonú flottakezelő cég közötti együttműködést. Emlékeztetett arra, hogy a járvány kezdete óta 27 Volkswagent és Škodát bocsátottak az egészségügy frontvonalában és hátterében dolgozók rendelkezésére. A Porsche Hungaria azonban nem csak autókkal vesz részt a védekezésben. "Tavaly nyáron 10 millió forintot ajánlottunk fel a védekezési feladatok ellátásához, az összegből a Nemzeti Humanitárius és Koordinációs Tanács döntése alapján 20 darab ózonos fertőtlenítőt vásároltunk, amelyekből az ország minden megyéjébe jutott" - tette hozzá a vállalatvezető.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.