Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Tarolt a Volkswagen az Év Magyar Autója versenyen
2021.03.23.
Aktuális autószalon-információk

Tarolt a Volkswagen az Év Magyar Autója versenyen

Budapest, március 23. – A Volkswagen számára több értékes elismeréssel ért véget az Év Magyar Autója verseny 2021-es évada. Nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri a márkának három díjat és egy oklevelet ítélt oda.

VW Tiguan

A Volkswagen Tiguan nyerte a Magyar Év Autója 2021 díjat a szabadidő-autók kategóriában, a Volkswagen Arteon Shooting Brake az üzleti autók kategóriában győzött, a Volkswagen ID.3 pedig megosztva az Év Zöldautója 2021 díjat kapta a villanyautók kategóriában. A családi autók kategóriában a Volkswagen Golf a Magyar Év Autója 2021 díj ezüst fokozatú oklevelét kapta.

Az Év Autója (Car of The Year 2021) döntőjében került Volkswagen ID.3 a hazai villanyautó-piacon is egyre népszerűbb. A kompakt elektromos autó sikeres történetének újabb állomása, hogy a szakmai zsűri döntése alapján az Év Zöldautója 2021 díjat kapta. Ebben szerepet játszott nagy hatótávolsága, izgalmas vezethetősége, igen fejlett utasbiztonsága, valamint innovatív információs- és szórakoztató fedélzeti rendszere.

A tavaly frissített és immár konnektoros hibridként, valamint 320 lóerős sport verzióban is elérhető Volkswagen Tiguan a szabadidő-autók között nyerte el a zsűri tetszését, öt másik népszerű SUV-ot utasítva maga mögé. Az elegáns és sportos Volkswagen Arteon kombi változata az üzleti autók kategóriájában győzött, az ötféle hibrid hajtáslánccal elérhető Volkswagen Golf 8 modell pedig a Magyar Év Autója 2021 díj ezüst fokozatának oklevelében részesült a családi autók kategóriában, csupán egyetlen ponttal maradva le az első helyezettől.

Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 22 márka 48 jelölést adott le. A Volkswagen az e-up! modellt is nevezte a megmérettetésre, az elektromos autó piac egyik legkelendőbb szereplője pedig a negyedik helyen végzett abban kategóriában, amit – mint az már a fentiekből kiderült – egy másik Volkswagen nyert.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.