Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Red Dot Dizájndíjban részesült a ŠKODA AUTO az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” kategóriában
2021.11.20.
Újdonság a ŠKODA-ról

Red Dot Dizájndíjban részesült a ŠKODA AUTO az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” kategóriában

· A zsűri a MyŠKODA alkalmazást és a ŠKODA Flow digitális tervezőrendszert tüntette ki· Első alkalommal kapott díjat a ŠKODA AUTO az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” („Interface & User Experience Design”) kategóriában· Tekintélyes mérleg: eddig összesen 18 Red Dot Dizájndíjat (Red Dot Design Award) gyűjtött be a ŠKODA AUTO

skoda concept

Mladá Boleslav/Budapest, 2021. november 19. – MyŠKODA App koncepciójával és ŠKODA Flow tervezőrendszerével győzte meg idén a ŠKODA AUTO a tekintélyes Red Dot Dizájndíj (Red Dot Design Award) zsűrijét. Az autógyártó immár tizenkét alkalommal nyerte el kiváló termékdizájnjával e kitüntetést, illetve négyszer volt eredményes a márka- és kommunikációdizájn kategóriában. Idén első ízben szerezte meg a ŠKODA AUTO a díjat az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” („Interface & User Experience Design”) kategóriában.

Amint Martin Jahn, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja kiemelte: „Az intuitív módon használható, modern felhasználói interfészek döntő szerepet játszanak a felhasználói élmény alakításában. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az idén a MyŠKODA okostelefonos alkalmazás koncepciójáért és a ŠKODA Flow digitális tervezőrendszerért elnyertük a Red Dot Dizájndíjat. E kitüntetések egyaránt munkánk óriási elismerései, egyben jelzik, hogy kezelési koncepcióink és korszerű interfészeink nem csupán ügyfeleink között leltek kedvező fogadtatásra, hanem a nemzetközileg elismert dizájnszakértők körében is.”

A MyŠKODA okostelefonos alkalmazás az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” („Interface & User Experience Design”) kategóriában nyerte el dizájnkoncepciójával a Red Dot Dizájndíjat, s a zsűri a „Legjobbak legjobbja” („Best of the Best”) címmel is elismerte. Az alkalmazás ezzel az idei 61 díjazott közé tartozik, amelyeket 54 ország összesen 4110 nevezettje közül választottak ki a szakértők. A MyŠKODA alkalmazás egyebek mellett a fűtés és a légkondicionáló berendezés bekapcsolását és az ajtózárak kireteszelését is okostelefonjuk segítségével teszi lehetővé a felhasználók számára, de akár csomagkiszállítást is kérhetnek az autó csomagtartójába. A My ŠKODA App emellett friss jármű-állapotjelentéssel is szolgálhat és a következő esedékes szervizlátogatás időpontjáról is tájékoztathat. Az új koncepció célja, hogy még gyorsabbá és egyszerűbbé váljon a jármű távvezérlése. A tervezők és a kutatók ügyfelek százaival vették fel a kapcsolatot, hogy még jobban megérthessék az e-mobilitás terén megfogalmazott igényeiket. Megállapításaik alapján az alkalmazás új funkciói egyszerűen és intuitív módon használhatók. A zsűri szintén elismerte a ŠKODA azon elkötelezettségét, hogy „Simply Clever” elektromos mobilitást kínálhasson ügyfeleinek.

A cseh autógyártó ŠKODA Flow projektjéért részesült a másik kitüntetésben, amely egyfajta online könyvtárként több mint ezer szabványosított komponenst, útmutatót és forrást bocsát a tervezők, programozók, fejlesztők és más szakemberek rendelkezésére, hatékonyan támogatva őket különböző digitális termékek megalkotásában. Ennek eredménye a felhasználói felületek minden platformra vonatkozó egységes megközelítése, az okostelefonoktól és okosóráktól a PC-ken át, egészen az autó infotainment-rendszeréig.

A nemzetközi szinten is tekintélyes Red Dot Dizájndíjakat (Red Dot Design Award) három főkategóriában – termékdizájn, márka- és kommunikációdizájn és dizájnkoncepció – évente osztják ki a leginnovatívabbnak ítélt dizájnprojektek között.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.