Walter Autó Sopron Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elismerést kapott a győri Audi Q3 Sportback
2021.03.23.
Újdonság az Audiról

Elismerést kapott a győri Audi Q3 Sportback

Ingolstadt/Budapest, 2021. március 23. – Az Audi Hungaria és a Porsche Hungaria Audi márkája tavaly közösen indított jelöltet az Év Magyar Autója 2021 versenyben. A győri gyártású Audi Q3 Sportback lágy hibrid változata a szakmai zsűri döntése alapján az Év Magyar Autója 2021 díj ezüst fokozatú oklevelében részesült

Audi Q3

Lezárult az Év Magyar Autója verseny 2021-es évada, amelyben nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri az Audi Hungaria egyik büszkeségének, az Audi Q3 Sportbacknek ítélte az Év Magyar Autója 2021 díj ezüst fokozatának oklevelét.

Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 22 márka 48 jelölést adott le, a hazai gyártású autóknak járó Év Magyar Autója díjért most először mindhárom hazai autógyártó jelöltje versenyben volt.

A Q3 Sportback az Audi termékkínálatának első kompakt crossover modellje, amely az A3 Cabriolet, a TT Coupé és Roadster, valamint a Q3 után az ötödik Győrben készülő Audi. A csinos szabadidő-autó hagyományos benzines és dízelmotorok mellett kapható lágy- és plug-in hibrid kivitelben.

Az Audi Hungaria 1998 óta gyárt prémium minőségű autókat. A vállalat töretlenül halad az elektromobilitás útján. 2019-ben indult a mild-hibrid technológiájú Audi Q3 gyártása, amellyel elsőként jelent meg az akkumulátortechnológia a győri sorozatgyártásban. Az Audi Hungaria tavaly év végén a plug-in hibrid hajtásláncú Audi Q3 modellek gyártásával az elektromobilitás következő szintjére lépett. A járműgyártás rugalmasságának köszönhetően a vállalat sikerrel integrálta a plug-in hibrid modellek gyártását a meglévő gyártási infrastruktúrába. Ennek érdekében a gyártást új berendezésekkel, robotokkal és specifikus munkaállomásokkal egészítették ki, valamint egy speciális tűzoltóautót is üzembe helyeztek.

Év Magyar Autója díjak

Nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai évente dönt arról, melyik lesz az adott évben a „legmagyarabb”, illetve a magyar piacon a „legjobb” és „legzöldebb” autó. A verseny első évadában jelölt Audi Q3 bronz fokozatú oklevelet szerzett 2020-ban.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.