Walter Autó Sopron Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT elnyerte a "Kiváló gyártó 2017" díjat
2017.11.29.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT elnyerte a "Kiváló gyártó 2017" díjat

/Ez a tekintélyes kitüntetés az iparágban mutatott színvonalas termelői tevékenységet ismeri el./A martorelli gyár a "Logisztika és a Logisztikai hálózat irányítás" kategóriájában nyert/A SEAT legnagyobb gyárában napi  több, mint 2.200 gépkocsit gyártanak

kiváló gyártó

Barcelona/Budapest, 2017. november 28. - Újabb elismerést kapott a martorelli SEAT gyár, mely elnyerte a "Kiváló gyártó 2017" díjat, amelyet a gyártók között az egyik legmagasabb mércének tekintenek. Ez a díj minden évben az innovatív megoldásokért részesíti elismerésben az egyes gyártókat. A zsűri idén a martorelli gyár kimagasló teljesítményét ismerte el a díj odaítélésével a "Logisztika és a Logisztikai hálózat irányítás" kategóriájában. A zsűri a díjjal a gyár beszállítói rendszerének irányítását és belső logisztikájának magas színvonalát részesítette elismerésben. Az iparágban a legjobb gyakorlatot és annak elterjesztését értékelő MX - Díjat szakértőkből álló zsűri ítéli oda. Az Egyesült Királyságban e díj három évtizedes múltra tekint vissza, 2004 a berlini Műszaki Egyetem és az aacheni Műszaki Egyetem vette át a díjjal kapcsolatos szervezést.

A SEAT gyártásért felelős alelnöke, Dr. Andreas Tostmann a díj odaítélésével kapcsolatban elmondta, hogy " nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben a zsűri tagjai a martorelli gyárban az utóbbi években alkalmazott újításokat részesítették elismerésben. Külön szeretném kifejezni köszönetemet alkalmazottainknak, akik odaadása és elkötelezettsége lehetővé tette, hogy a SEAT meghatározó céggé vált az autóipari, és általában véve az ipari szektorban elérhető minőség terén."

Martorell, a vezető gyár Spanyolországban

Ez az új elismerés a SEAT-ot ismét az európai ipar legfontosabb márkái közé helyezi. Martorell a legnagyobb autógyár Spanyolországban a gyártási mennyiség több, mint 2.200 darab új Ibizát, Aronát és  Leont valamint Audi Q3-ast jelent. Az utóbbi években a martorelli gyár több alkalommal részesült elismerésben, így például 2013-ban vállalatszervezésért, 2015-ben a környezetebarát Irányításért díjazták, és 2016-ban az Év Üzeme elismerést kapta meg

A SEAT  az Industry 4.0 kihívásainak a martorelli gyár digitalizálásával kíván megfelelni. Ez azt jelenti, hogy a digitalizálási folyamatot többek között olyan innovációkkal egészítik ki, mint például az okos komputeres szemüvegek vagy az autonóm robotok  használata. A SEAT martorelli  gyára több, mint 7.000 munkást alkalmaz, a gyár területe meghaladja a 2,8 millió négyzetmétert.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.