Walter Autó Sopron Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A CUPRA Formentor elnyerte a Terméktervezés 2021-es Red Dot Díját
2021.04.13.
Újdonság a SEAT-ról

A CUPRA Formentor elnyerte a Terméktervezés 2021-es Red Dot Díját

•A márka CUV-modellje ötventagú nemzetközi zsűrit meggyőzve hódította el a tekintélyes elismerést•A CUPRA Formentor azon tulajdonságával végzett az élen, hogy sikerrel ötvözi a mindennapok elvárásait a nagyteljesítményű modellek szenvedélyes és érzelemdús karakterével•A Terméktervezés Red Dot Díja (Red Dot Award for Product Design) újabb mérföldkő a CUPRA Formentor útjá

CUPRA

Martorell/Budapest, 2021. április 13. – A Terméktervezés 2021-es Red Dot Díja (Red Dot Award for Product Design) elhódításával folytatja bámulatos sikertörténetét a CUPRA Formentor. A CUV-modell már eddig is minden várakozást felülmúlt, amikor a dobogón végzett az idei „Év Autója” („Car of the Year”) díj szavazáson – igazán kiváló teljesítmény egy mindössze háromesztendős márkától.

A Red Dot Díj elhódítása újabb jele annak, hogy a CUPRA – és konkrétan a Formentor – egyedülálló ajánlat e piaci szegmensben, s a teljes CUPRA Tribe és tervezőcsapat számára is óriási elismerés.

A Terméktervezés Red Dot Díját mindig az év legjobb, kiemelkedő formatervezési minőséget képviselő termékének ítélik oda, legyen az akár esztétikailag vonzó, funkcionális, intelligens vagy innovatív.

„A Terméktervezésért járó Red Dot Díj különösen tekintélyes elismerés, amely hűen tükrözi, hogy rendkívül színvonalas formatervezésével milyen kiemelkedő minden szakterületen a CUPRA Formentor” – hangsúlyozta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke. „E nagyjelentőségű díj a CUPRA Tribe által végzett fantasztikus munkát igazolja.”

A CUPRA Formentor azon kvalitásai, hogy egyaránt megfeleljen a változó piaci trendek, a műszaki fejlesztés, a biztonság, a megfizethetőség és a hajtásrendszerek elektromossá alakítása követelményeinek, azt is jelzi egyben, hogy minden tekintetben kiváló autó.

Az MQB EVO platform műszaki alapjait a CUV-karosszéria stílusával kombinálva a Formentor tökéletes együttest kínál, a ferdehátú változatok sportosságát és dinamikáját az SUV-modellek praktikumával, kényelmével és tágas térkínálatával ötvözve. Olyan erények, amelyeket a Red Dot Díj bírálóbizottsága is meglátott benne.

A Red Dot zsűri 50 nemzetközi szakértőből áll, akik külön-külön tesztelik, vitatják meg és értékelik az egyes pályaműveket.

A díj értékelési folyamata számos különböző szemponton alapul és egyfajta iránymutató keretként szolgál, amit az egyes zsűritagok saját szakterületük szerint egészítenek ki. A bírálati szempontok között olyan témakörök szerepelnek, mint az innováció mértéke, a funkcionalitás, az ergonómia, a szimbolikus és érzelmi tartalom, valamint a környezetvédelmi megfelelőség.

A CUPRA Formentor azon tulajdonságával végzett az élen, hogy sikerrel ötvözi a mindennapok elvárásait a nagyteljesítményű modellek szenvedélyes és érzelemdús karakterével.

A történelmet író CUPRA Formentor e sikerek révén a CUV-szegmens jelentős tagjává vált. E piaci szegmens az előrejelzések szerint az elkövetkező öt év során megduplázza értékesítési volumenét Európában, ami rendkívüli fontosságúvá avatja e modellt a márka jövője szempontjából. A Terméktervezésért járó Red Dot Díj elhódítása újabb mérföldkő a CUPRA Formentor útján.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.