1. Hírek
  2. A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat
2022.09.19.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat

- A díjat az IAA Transportation nemzetközikiállítás alkalmával Carsten Intra vezérigazgató vette át- Máris több mint 13 700 megrendelés érkezett az ID. Buzz modellekre, ezek fele a Cargo változatra

A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat

Hannover/Budapest, 2022. szeptember 21. – Az ID. Buzz Cargo elnyerte az „International Van of the Year 2023” (IVOTY) („Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2023”) rangos iparági díjat, amelyet hétfőn, a VDA „Az Év Csillagjai” („Stars Of The Year”) megnyitó rendezvényén Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) vezérigazgatója vett át Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől.

Az ID. Buzz Cargo1 még bevezetését megelőzően részesült az áhított nemzetközi kitüntetésben. A kifejezetten a tisztán elektromos, akkumulátorhajtású szállítás céljaira kifejlesztett modellt szén-dioxid-semleges mérleg mentén előállítva adhatják át az ügyfeleknek. Amint Carsten Intra kiemelte: „Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy ID. Buzz Cargo modellünkkel elnyertük e díjat. Óriási köszönet az IVOTY zsűrije, valamint a Volkswagen Haszonjárművek egész csapata számára, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ID. Buzz Cargo kategóriája legjobb kishaszonjárműveként születhetett meg.”

Jarlath Sweeney, az IVOTY elnöke a testület zsűrijét alkotó összesen 34 nemzetközi haszonjárműves újságíró nevében nyújtotta át a kitüntetést: „Nem túl gyakori, hogy egy teljesen új kisteherautó koncepció érkezik, és ekkora érdeklődést kelt a piacon. Gratulálunk a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztőcsapatának ezen egyedülálló jármű megalkotásához.”

1 ID. Buzz Cargo (150 kW/204 LE) – Elektromosenergia-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 22,2-20,4; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 0

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.